Tietoa meistä
Laadun tae!
Lihamestari Ahonen alkoi valmistaa säilykkeitä 1980-luvun lopulla Laukaassa. Kun säilyketuotanto kasvoi, niiden valmistamista varten hankittiin omat tilat Laukaan Rokkakankaalta. Tällöin Säilyke Herttua Oy aloitti toimintansa itsenäisenä yrityksenä.
Kun lihamestari Ahonen alkoi lähestyä eläkeikää, hän halusi turvata Säilyke Herttuan toiminnan jatkumisen korkealaatuisena ja perinteitä kunnioittaen. Tämän varmistaakseen hän opetti uudelle yrittäjälle, Mikko Somiskalle, lihasäilykkeiden valmistustavat ja menetelmät mestari-kisälli -periaatteella. Sittemmin Säilyke Herttua on kehittänyt tuttujen, perinteisten säilykkeiden rinnalle uusia, maistuvia tuotteita.
Vuonna 2019 Säilyke Herttua osti uuden tuotantotilan Uuraisilta, jonne hankittiin savu-uunit makkaran ja palvin valmistusta varten sekä rakennettiin teurastamo ja leikkuutilat lähinnä hevosen teurastusta ja riistan lopputeurastusta varten.
Maistuviin hetkiin – Säilyke Herttua