Metsästäjille

Palvelumme metsästysseuroille ja kuluttajille

Hyvät asiakkaamme!

Otamme lihaa vastaan jälleen syksyllä.

 

HUOMIO! Emme valitettavasti ota enää jauhelihaa vastaan, johtuen jauhelihan nopeasta pilaantumisesta.

 

Valmiit tuotteet on noudettava neljän viikon sisällä siitä, kun viesti niiden valmistumisesta on lähetetty tekstiviestillä. Neljän viikon jälkeen veloitamme valmiiden tuotteiden säilyttämisestä 5 €/viikko ja kolmen kuukauden jälkeen hävitämme tuotteet.

Tuotteet omista tarkastamattomista lihoista

Valmistamme herkulliset säilykkeet, palvit ja makkarat asiakkaiden omista lihoista lokakuun puolivälistä aina helmikuun loppuun.

Tutustu myös liikkuvaan liha-autoomme. https://sailykeherttua.fi/liha-auto/

Herttualla on myös leikkauspalvelu tarkastamattomalle lihalle. HUOM! Ruhon tulee olla mielellään kokonainen ja ehdottomasti nyljetty ja ilman päätä

HUOMIO! Mikäli tuot lihaa, joka vaatii trikiinitestin, niin negatiivinen testi täytyy olla mukana jo lihaa tuodessa. Emme ota lihaa vastaan ilman negatiivista trikiinitodistusta esimerkiksi villisiasta, karhusta tai hevosesta.

AINESOSAT:

SÄILYKE:

Liha, Vesi, Perunatärkkelys, suola 1,6%, stabilointiaine (E450), dekstroosi, aromit (lihanmakuinen, timjami, rosmariini),mausteet (selleri, valkopippuri, paprika, maustepippuri), hapettumisenestoaine (E316), arominvahvenne (E621), Säilöntäaine E250.

 

MAKKARA (BALKAN / GRILLI):

Liha, Vesi, Suola 1,7%, Dekstroosi, Maissi, Stabilointiaineet (E450), Hapettumisenestoaineet (E300), Arominvahvenne (E621), Aromit: muskottipähkinäuute, chiliuute, mustapippuri, Säilöntäaine E250.

MAKKARA (JUUSTOCHORIZO):

Liha, Vesi, Suola 1,7 %, Mausteet (Korianteri, Valkosipuli, Paprika, Pippuri), Stabilointiaine E450, Hapettumisenestoaine E300, Säilöntäaine E250.

HUOM! Juustoiset makkarat sisältävät maitoa.

Makkaran ja palvin säilyvyys on kaksi viikkoa valmistuksesta (alle +6 asteessa). Valmistuspäivä merkitty laatikkopussiin, jossa makkarat luovutetaan.

Hinnastomme: (Suosimme korttimaksua)

Purkitus (lihan minimimäärä 10 kg/tuote). Alle 10 kg:n määristä 10 euron lisäveloitus:

Hirvenpaistipurkki (kuutioituna)

3,00 € / prk

Ilman sikaa

2,70 € / prk

10 % sikaa

2,90 € / prk

20 % sikaa

3,10 € / prk

Pienpussilisä. Mikäli liha tuodaan alle kilon pusseissa tai vakuumeissa.

1,00 € / kg

Makkara (lihan minimäärä 10 kg/laatu):

Balkan ja grilli.

Lasketaan valmiista painosta. Sisältää lisätyn sian sekä vakumoinnin.

6,00 € / kg

Pakkaus 4 kappaleen vakuumeihin

Sisältyy hintaan.

Juustoinen makkara (juustobalkan, juustogrillimakkara ja juustochorizo).

+1,00 €/makkarakilo

Aurajuustoinen makkara

+3,00 €/makkarakilo

Palvaus:

Toimitusaikamme on normaalisti kahdesta kolmeen viikkoa, riippuen tilausmääristä. Verkotus ja vakumointi sisältyvät hintaan.

Yli 10 kg

6,00 € / kg

Alle 10 kg.

Minimiveloitus 20,00 €.

8,00 € / kg

Leikkuupalvelu:

HUOM! HIRVET TULEE TUODA KOKONAISINA (koskee ainoastaan leikkuupalvelua)! Mikäli hirvi tuodaan leikkuuseen valmiiksi paloiteltuna, veloitetaan varastoinnista ylimääräinen 50 euron maksu ja leikkuuhintana veloitetaan korkeampi hinta (1,80 €/kg).

Leikkuuhintaan sisältyy arvopalojen vakumointi kokonaisina. Muu palvelu tuntihinnalla 50 €/h.

Hirvi (aikuinen) yli 100 kg

1,60 € / kg

Vasa, peura ym. 50 – 100 kg

1,80 € / kg

Leikkuun minimiveloitus / ruho

50 €

Jauheliha (teemme jauhelihaa ainoastaan meillä leikatuista ruhoista)

1,00 € / kg

Vakumointi (pienet pussit)

1,00 € / vac

Vakumointi

1,00 € / vakuumi.

Tuotevalikoimastamme löydät valmisteet possusta poroon.
Valmistamme myös asiakkaiden toimittamat lihat.