Liha-auto

Liha-automme ajaa kaksi eri reittiä tänä syksynä.

Ajamme tänä syksynä kaksi eri reittiä, länsipuolen- ja itäpuolenreitin. Koska meiltä on pyydetty lisää pysähtymispaikkoja, niin jouduimme venyttämään lenkkejä niin, että ajamme ne vain joka toinen viikko.

Parillisen viikon (länsipuoli) pysäkit (viikosta 42 eteenpäin):
Alavus
Seinäjoki
Lapua
Laihia
Närpiö
Pori
Rauma
Raisio
Aura
Forssa
Huittinen
Pirkkala
Ruutana
Orivesi
Jämsä

Linkki länsipuolen WA-ryhmään: https://chat.whatsapp.com/IGDMm0II2Ac8MpXwoOAbFW

Parittoman viikon pysäkit (viikosta 43 eteenpäin):
Joutsa
Heinola
Lahti
Kouvola
Lappeenranta
Imatra
Punkaharju
Savonlinna
Mikkeli
Kangasniemi
Pieksämäki
Varkaus
Kuopio
Suonenjoki

Linkki itäpuolen WA-ryhmään: https://chat.whatsapp.com/GzBvkPtOS3j5TNqbzxo5M6

Keräämme lihat, viemme ne jalostettavaksi tehtaallemme ja laitamme viestin, kun tuotteet ovat valmiina, niin voit tulla noutamaan ne seuraavalta reitiltä. Toimitusaika normaalisti kaksi viikkoa.

Huom! Muutamme reittejä tarvittaessa kysynnän mukaan.

Hinnaston löydät sivuiltamme: https://sailykeherttua.fi/hirvenlihan-purkitus/ Hintaan lisätään 10 euron palvelumaksu kuljetuksesta.

HUOM! Laitamme viestiä WhatsApp-ryhmään aina kun lähdemme liikkeelle, niin ryhmäläiset tietävät milloin ollaan suunnilleen seuraavalla pysäkillä. Lisäksi laitamme WhatsAppiin liveseurannan päälle, josta voit seurata koko ajan automme liikkeitä. Pysähdymme ainoastaan niillä pysäkeillä, joihin jätämme valmiita tuotteita tai joihin meille on ilmoitettu lihaa tuotavaksi ja laitamme kyseisen reitin aamulla ennen lähtöä WhatsAppiin, jolloin asiakkaat pystyvät paremmin hahmottamaan mahdollista aikataulua. Toivoisimme, että kaikki lihaa tuovat asiakkaat laittaisivat WA-viestin, niin pystyisimme paremmin arvioimaan pysähdysaikamme. Palvelun nopeuttamiseksi hyväksymme vain pankki- ja luottokorttimaksut.

Valitettavasti emme pysty antamaan reitin tarkkoja aikatauluja edes aamulla, koska emme tiedä asiakasmäärää päivän pysäkeillä. Luonnollisesti kymmenen asiakkaan palveleminen ottaa enemmän aikaa kuin yhden. Otattehan ystävällisesti tämän huomioon.

Tuotevalikoimastamme löydät valmisteet porosta hirveen, naudanpaistista lampaaseen tai esimerkiksi valkosipulihan.
Valmistamme myös asiakkaiden toimittamat lihat.