Metsästäjille

Palvelumme metsästysseuroille ja kuluttajille

Tuotteet omista tarkastamattomista lihoista

Valmistamme herkulliset säilykkeet, palvit ja makkarat asiakkaiden omista lihoista lokakuun puolivälistä aina maaliskuun loppuun.

Herttualla on myös leikkauspalvelu tarkastamattomalle lihalle. HUOM! Ruhon tulee olla mielellään kokonainen ja ehdottomasti nyljetty ja ilman päätä

AINESOSAT:

 

SÄILYKE:

Liha, Vesi, Perunatärkkelys, suola 1,6%, stabilointiaine (E450), dekstroosi, aromit (lihanmakuinen, timjami, rosmariini),mausteet (valkopippuri, paprika, maustepippuri, selleri), hapettumisenestoaine (E316), arominvahvenne (E621), Säilöntäaine E250.

 

MAKKARA (BALKAN / GRILLI):

Liha, Vesi, Suola 1,7%, Dekstroosi, Maissi, Stabilointiaineet (E450), Hapettumisenestoaineet (E300), Arominvahvenne (E621), Aromit: muskottipähkinäuute, chiliuute, mustapippuri, Säilöntäaine E250.

 

MAKKARA (JUUSTOCHORIZO):

Liha, Vesi, Suola 1,7 %, Mausteet (Korianteri, Valkosipuli, Paprika, Pippuri), Stabilointiaine E450, Hapettumisenestoaine E300, Säilöntäaine E250.

HUOM! Juustoiset makkarat sisältävät maitoa.

Hinnastomme

Purkitus (lihan minimimäärä 10 kg). Alle 10 kg:n määristä 10 euron lisäveloitus:

Hirvenpaistipurkki (kuutioituna)

2,50 € / prk

Ilman sikaa

2,10 € / prk

10 % sikaa

2,30 € / prk

20 % sikaa

2,50 € / prk

Pienpussilisä

0,10 € / prk

Makkara (lihan minimäärä 10 kg/laatu):

Balkan tai juustobalkan.
Grilli, juustogrilli tai juustochorizo.

Lasketaan valmiista painosta. Sisältää lisätyn sian sekä vakumoinnin.

5,00 € / kg

Pakkaus 4 kappaleen vakuumeihin

Sisältyy hintaan.

Juustoinen makkara

+1,00 €/makkarakilo

Aurajuustoinen makkara

+2,00 €/makkarakilo

Palvaus:

Toimitusaikamme on normaalisti noin kaksi viikkoa.

Yli 10 kg

5,50 € / kg

Alle 10 kg.

Minimiveloitus 15,00 €.

6,50 € / kg

Leikkuupalvelu:

HUOM! HIRVET TULEE TUODA KOKONAISINA (koskee ainoastaan leikkuupalvelua)! Mikäli hirvi tuodaan leikkuuseen valmiiksi paloiteltuna, veloitetaan varastoinnista ylimääräinen 50 euron maksu ja leikkuuhintana veloitetaan korkeampi hinta (1,80 €/kg).

Leikkuuhintaan sisältyy arvopalojen vakumointi kokonaisina. Muu palvelu tuntihinnalla 50 €/h.

Hirvi (aikuinen) yli 100 kg

1,50 € / kg

Vasa, peura ym. 50 – 100 kg

1,80 € / kg

Leikkuun minimiveloitus

50 €

Jauheliha

1,00 € / kg

Vakumointi (pienet pussit)

1,00 € / vac

Vakumointi

1,00 € / vakuumi.

Tuotevalikoimastamme löydät valmisteet possusta poroon.
Valmistamme myös asiakkaiden toimittamat lihat.