Metsästäjille
Palvelumme metsästysseuroille ja kuluttajille
Hyvät asiakkaamme!
Emme ota tälle sesongille enää lihaa vastaan.
Tuotteet omista tarkastamattomista lihoista
Valmistamme herkulliset säilykkeet, palvit ja makkarat asiakkaiden omista lihoista lokakuun puolivälistä aina helmikuun loppuun.
Tutustu myös liikkuvaan liha-autoomme. https://sailykeherttua.fi/liha-auto/
Herttualla on myös leikkauspalvelu tarkastamattomalle lihalle. HUOM! Ruhon tulee olla mielellään kokonainen ja ehdottomasti nyljetty ja ilman päätä
AINESOSAT:
SÄILYKE:
Liha, Vesi, Perunatärkkelys, suola 1,6%, stabilointiaine (E450), dekstroosi, aromit (lihanmakuinen, timjami, rosmariini),mausteet (valkopippuri, paprika, maustepippuri, selleri), hapettumisenestoaine (E316), arominvahvenne (E621), Säilöntäaine E250. |
MAKKARA (BALKAN / GRILLI):
Liha, Vesi, Suola 1,7%, Dekstroosi, Maissi, Stabilointiaineet (E450), Hapettumisenestoaineet (E300), Arominvahvenne (E621), Aromit: muskottipähkinäuute, chiliuute, mustapippuri, Säilöntäaine E250.
MAKKARA (JUUSTOCHORIZO):
Liha, Vesi, Suola 1,7 %, Mausteet (Korianteri, Valkosipuli, Paprika, Pippuri), Stabilointiaine E450, Hapettumisenestoaine E300, Säilöntäaine E250.
HUOM! Juustoiset makkarat sisältävät maitoa.

Hinnastomme
Purkitus (lihan minimimäärä 10 kg). Alle 10 kg:n määristä 10 euron lisäveloitus:
Hirvenpaistipurkki (kuutioituna)
2,80 € / prk
Ilman sikaa
2,30 € / prk
10 % sikaa
2,50 € / prk
20 % sikaa
2,70 € / prk
Pienpussilisä
0,10 € / prk
Makkara (lihan minimäärä 10 kg/laatu):
Balkan tai juustobalkan.
Grilli, juustogrilli tai juustochorizo.
Lasketaan valmiista painosta. Sisältää lisätyn sian sekä vakumoinnin.
5,50 € / kg
Pakkaus 4 kappaleen vakuumeihin
Sisältyy hintaan.
Juustoinen makkara
+1,00 €/makkarakilo
Aurajuustoinen makkara
+2,00 €/makkarakilo
Palvaus:
Toimitusaikamme on normaalisti noin kaksi viikkoa.
Yli 10 kg
6,00 € / kg
Alle 10 kg.
Minimiveloitus 15,00 €.
7,00 € / kg
Leikkuupalvelu:
HUOM! HIRVET TULEE TUODA KOKONAISINA (koskee ainoastaan leikkuupalvelua)! Mikäli hirvi tuodaan leikkuuseen valmiiksi paloiteltuna, veloitetaan varastoinnista ylimääräinen 50 euron maksu ja leikkuuhintana veloitetaan korkeampi hinta (1,80 €/kg).
Leikkuuhintaan sisältyy arvopalojen vakumointi kokonaisina. Muu palvelu tuntihinnalla 50 €/h.
Hirvi (aikuinen) yli 100 kg
1,50 € / kg
Vasa, peura ym. 50 – 100 kg
1,80 € / kg
Leikkuun minimiveloitus
50 €
Jauheliha
1,00 € / kg
Vakumointi (pienet pussit)
1,00 € / vac
Vakumointi
1,00 € / vakuumi.